Οδηγίες για Μαθητές & Γονείς

Απευθυνόμαστε σε σας και καλωσορίζουμε τους μαθητές μας τη Δευτέρα 18-5-2020 στη σχολική μας μονάδα. Θα σας επισημάνουμε κάποιους κανόνες για να είμαστε όλοι ασφαλείς:
1. Συστήνουμε, στους μαθητές ισχυρά, τη χρήση μάσκας.
2. Την ώρα της προσέλευσης στο σχολείο δεν θα συνωστίζονται οι μαθητές στην πόρτα της εισόδου, θα κρατούν αποστάσεις ασφαλείας, 1,5-2 μέτρα και θα προωθούνται στον αύλειο χώρο σε ξεχωριστά σημεία, από εφημερεύοντες καθηγητές. Κατά την είσοδό τους στο σχολείο θα θερμομετριούνται.
3. Οι μαθητές καθημερινά θα φέρνουν φαγητό και νερό από το σπίτι τους, καθώς το κυλικείο είναι κλειστό, και θα το καταναλώνουν αφού απολυμάνουν τα χέρια τους.
4. Πάντοτε θα έχουν στην τσάντα τους μαντηλάκια μιας χρήσης.
5. Απαγορεύεται αυστηρότατα η κοινή χρήση προσωπικών αντικειμένων μεταξύ των μαθητών, π.χ. μπουκάλι, στυλό κλπ.
6. Οι μαθητές δεν ξεκινούν από το σπίτι εάν παρουσιάζουν οποιοδήποτε πρόβλημα αδιαθεσίας, ιδιαίτερα εάν παρουσιάζουν συμπτώματα κορονοιού, όπως πονοκέφαλο, πυρετό, πονόλαιμο, διάρροια κλπ.
7. Τηρούν τις υποδείξεις των εφημερευόντων καθηγητών άμεσα.
8. Απαγορεύεται σε όλους η χρήση του δικτύου νερού του σχολείου(βρύσες)
9. Εισέρχονται και εξέρχονται από τις αίθουσες σύμφωνα με το πρόγραμμα, που έχει εκδοθεί για αυτό το σκοπό.
10. Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι μαθητές έρχονται στο σχολείο εναλλάξ κάθε δεύτερη μέρα, με πρόγραμμα που τους δίδετε την αρχή κάθε βδομάδας και ανεβαίνει στην ιστοσελίδα του σχολείου.
11. Οι γονείς που θέλουν να κάνουν αίτηση παραμονής του παιδιού τους στο σπίτι, λόγω ευπαθούς ομάδας, πρέπει να προσέλθουν μέχρι αύριο, Παρασκευή 15/5/2020, για να την καταθέσουν και παράλληλα να ενημερώσουν το σχολείο για τη δυνατότητα παρακολούθησης των μαθημάτων από τα παιδιά τους μέσω απόστασης.
12. Οι οδηγίες για όλα τα θέματα, που αφορούν το σχολείο θα αναρτώνται πάντα στην ιστοσελίδα του σχολείου στη διεύθυνση www.papastrateio.gr.
13. Τη Δευτέρα 18/5/2020 ισχύουν τα εξής:
Η Α΄τάξη θα προσέλθει στις 8.30π.μ.
Η Β΄τάξη θα προσέλθει απο 10.00.
Η Γ΄τάξη θα προσέλθει στις 11.30.

Οι μαθητές θα έρθουν δίχως τσάντες.
Θα γίνει λεπτομερής ενημέρωση σε όλους τους μαθητές.

Οι καθηγητές του σχολείου είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τους μαθητές τους.
ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *