“Τι είναι το ταλέντο και πώς μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι σ’ αυτό που κάνουμε (βοηθώντας τα παιδιά μας)”

Όλοι είμαστε καλοί σε κάτι, ανεξάρτητα από το πώς και πού μεγαλώσαμε! Κάποιοι ίσως είχαν την τύχη και τη στήριξη του οικογενειακού τους περιβάλλοντος, ώστε να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους, σε μικρή ηλικία. Κάποιοι άλλοι τα ανακάλυψαν μόνοι τους στην πορεία, ενώ κάποιοι άνθρωποι δεν καταφέρνουν να τα ανακαλύψουν ποτέ. Σημαίνει ότι δεν είχαν ταλέντο; Θα μπορούσαν να αναπτύξουν από μόνοι τους κάτι που αγαπούσαν;

Στα πλαίσια της Αυτοαξιολόγησης  Σχολικών Μονάδων,  το Παπαστράτειο Γυμνάσιο Αγρινίου υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου διοργανώνει εκδήλωση  με θέμα:  «Τι είναι το ταλέντο  και πώς μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι (βοηθώντας τα παιδιά μας)» με ομιλητή τον Δρ. Αθανάσιος Τσιρίκας, BSc, MSc, MSc, PhD Associate professor of HR and Talent Management, ESCE International Business School, Paris, France.

Το σχολείο καλεί  τους γονείς, τους μαθητές, και τους εκπαιδευτικούς να παραβρεθούν στην εκδήλωση  που διοργανώνει τη Δευτέρα 6 Ιουνίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγρινίου.

  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *