ΔράσειςΘέατροΣχολείο

Συμμετοχή στο 11ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου 2023 με το Θεατρικό έργο «Ελένη» του Ευριπίδη

Ένα μεγάλο μπράβο εισέπραξαν τα παιδιά της θεατρικής ομάδας του Παπαστράτειου Γυμνασίου Αγρινίου. Η θεατρική ομάδα του σχολείου μας συμμετείχε στο 11ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου που διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας και ανέβασε την Τρίτη 21 Μαρτίου 2023, το έργο «Ελένη» του Ευριπίδη.

Οι ηθοποιοί γεμάτη ζωντάνια αυθεντικότητα και ενέργεια κατάφεραν να συγκινήσουν τους θεατές, μικρούς και μεγάλους. Επίσης, εξοικειώθηκαν με το αρχαίο δράμα και εργάστηκαν ομαδικά οικοδομώντας τη γνώση μέσα από το θεατρικό παιχνίδι.

Συνοδοιπόροι σε αυτήν την προσπάθεια ήταν:

Μαθητές/τριες: Ιωάννα Ρίσβα, Ιωάννης Κλαυδιανός, Γεώργιος Λαμπράκης, Ειρήνη Μαρία Καβαλλάρη, Χριστόφορος Παπαναστασίου, Ιωάννα Γκάτση, Ορέστης Βέργος, Παναγιώτης Τσόλκας, Θεόδωρος Ζαραιδωνης, Βασίλειος Γρηγορόπουλος, Βασιλική Κλαυδιανού, Ηλέκτρα Μανδέλου, Παυλίνα Καραθάνου, Μαρίνα Λαρόσι,

Κωνσταντίνα Μαντζαφίνη, Ελπίς Νταρίλα,Γλυκερία Ντάτση, Μαρία Περπερή, Δήμητρα Σταμάτη και η Αγγελική Τσιακανίκα.

Διδασκαλία έργου: Παναγιώτα Κασβίκη

Μουσική επένδυση: Κασσάνδρα Παναγιωτακόπουλου

Σκηνικά: Ηλιάνα Μπουγιούκου.

Η θεατρική ομάδα του Παπαστράτειου Γυμνασίου αποτελεί θεσμό. Μαθητές και εκπαιδευτικοί του σχολείου δίνουν ζωή και πνοή σε μία ομάδα που είναι πάντα διαθέσιμη και αφήνει το στίγμα της σε σχολικές εορτές αλλά και εκδηλώσεις για το ευρύτερο κοινό, συνεργαζόμενη με πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς του Δήμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *